Vi utfører alt innen sprenging av tomter, veier og grøfter.

Engen Fjellsprengning AS har fokus på kvalitet og kundetilpasset service.Vi har mange års erfaring i bransjen. Vi jobber kontinuerlig for å levere optimal kvalitet og alle jobber er like viktige for oss. Vi tar HMS på alvor og har godt innarbeidede systemer som sikrer sikker gjennomføring av ethvert prosjekt.

Vi leverer skreddersydde løsninger tilpasset den enkelte kundes behov.

Engen Fjellsprenging AS utfører alle tjenester innen fjellboring og fjellsprengning. 

Med en moderne maskinpark og dyktige medarbeidere påtar vi oss alle slags typer sprengnings- og gravearbeid. Vi samarbeider med profesjonelle leverandører og konsulenter innen boring og sprenging som bistår ved behov. HMS-arbeid står sentralt i vår virksomhet og vi har gode rutiner for dette for å ta vare på sikkerhet, kvalitet og miljø innen vårt fagfelt. 

Engen Fjellsprenging AS ble etablert som et aksjeselskap i 2022 og holder til i Åmot og har masse pågangsmot! 

Vi innehar alle nødvendige godkjenninger, og har som hovedmål å utføre alle oppdrag på en sikker og god måte. Før hvert oppdrag blir det utarbeidet sprengningsplaner og risikovurdering i et omfattende HMS system som er skreddersydd til vår virksomhet. Planlegging er en viktig del av vårt arbeid for minimal risiko. Vi har egen HMS / Kvalitetsleder som vedlikeholder og oppdaterer våre systemer, rutiner og sikkerhetsutstyr.

De fleste av våre ansatte har lang og bred erfaring i faget.

Ta gjerne kontakt med oss for befaring vedrørende oppdrag som omfatter boring og sprengning. Alle oppdrag er like viktige, og husk at «det umulige tar bare litt lengre tid».
Sett erfarne fagfolk på jobben! – Vi kan boring og sprengning. 

Engen Fjellsprenging AS vil alltid utføre arbeid vi kan være stolte av.